دولت آینده باید ابرچالش کاهش جمعیت کشور را رفع کند-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

دولت آینده باید ابرچالش کاهش جمعیت کشور را رفع کند

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کاهش جمعیت ابرچالش کشور است، گفت: انتظار داریم در دولت آینده، بودجه‌های مربوط به قانون جوانی جمعیت به صورت کامل اختصاص یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۷۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه محمدبیگی درباره اولویت‌های نظام سلامت در دولت چهاردهم اظهار کرد: دولت چهاردهم باید برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدتی برای رفع مشکلات در حوزه‌های اقتصادی و سلامت داشته باشد. یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها برای بهبود وضعیت سلامتی مردم این است که بیمه‌ها تقویت شوند تا ارتقای سلامت آحاد جامعه محقق شود. تدوین بسته‌های خدمتی، تقویت بیمه تکمیلی و کاهش میزان هزینه‌کرد مردم از جیب از دغدغه‌هایی است که باید رفع شود و نظام تأمین اجتماعی باید گسترش یابد.

 

وی افزود: خدمات سلامت باید عادلانه، در دسترس، ارزان‌قیمت و با کاهش هزینه‌کرد مردم از جیب و بر بستر الکترونیک ارائه شود. در حوزه قوانین سلامت الکترونیک، چند جزء اصلی وجود دارد که شامل نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک، امضای الکترونیک پزشکان، تشکیل پرونده الکترونیک، اصالت‌سنجی دارو است. پرونده الکترونیک سلامت نقص‌هایی دارد که باید تکمیل شود. همچنین در حوزه سلامت باید استفاده از تکنولوژی‌های روز مانند هوش مصنوعی بیشتر شود و پلتفرم‌هایی که در حوزه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند باید ساماندهی شوند.

 

محمدبیگی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که اگر بتوانیم دولت الکترونیک را در حوزه سلامت پایدار و فرآیند ارائه خدمات سلامت را به طور کامل هوشمند کنیم، در 25 تا 35 درصد از منابع و هزینه‌های نظام سلامت صرفه‌جویی می‌شود.

 

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به کاهش جمعیت ایران طی سال‌های گذشته بیان کرد: ابرچالش کشور، امروزه مسئله کاهش جمعیت است و بنابراین انتظار داریم در دولت آینده، بودجه‌های مربوط به قانون جوانی جمعیت به صورت کامل اختصاص یابد و این قانون حتماً باید کامل اجرا شود.

 

وی با اشاره به کاهش آمار ازدواج طی سال‌های گذشته تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 11 میلیون نفر از جوانان کشور در سن ازدواج قرار دارند و بنابراین حمایت از ازدواج جوانان باید جدی گرفته شود.

 

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیر شاخص‌های اقتصادی بر سلامت و جمعیت گفت: در این زمینه بیمه شدن زنان خانه‌دار اهمیت ویژه‌ای دارد و اشتغال زنان سرپرست خانوار و تأمین مسکن آن‌ها از دغدغه‌های ماست. اجرای برنامه‌های فرهنگی و راهبردی برای ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی اهمیت ویژه‌ای دارد و در این زمینه زیست عفیفانه و تقویت ارزش‌های دینی مسائل مورد انتظار ما از رئیس جمهور آینده است./ تسنیم

ارسال نظر